Νέα / Δράσεις

Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενο(α) - 0,00€
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Νέα / Δράσεις

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

 

 

  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ   Ο Μίκης Θεοδωράκης, πιστεύω, εκφράζει μουσικά τη συλλογική συνείδηση του Ελληνισμού. Κάθε τραγούδι του στα χείλη μας γίνεται φτερούγισμα του "είναι" μας. Κάθε μουσικό του μοτίβο είναι σμιλεμένο με αρχέγονα υλικά του λαού μας, κάθε ρυθμός του είναι παλμός της καρδιάς μας. Αξίζει στα Ελληνόπουλα-βρέφη να εμβαπτισθούν στα νάματα της μουσικής του. Για να καταυγάζει το γαλάζιο μας!   Τάσος Ιωαννίδης ..

H Ρωρώ το κανγκουρό και το διψασμένο δάσος

 H Ρωρώ το κανγκουρό και το διψασμένο δάσος

 

 

    Η Ρωρώ το κανγκουρό και το διψασμένο δάσος   Όταν η κόρη μου η Ερμιόνη, ήταν μικρή, την έβαζα για ύπνο κάθε βράδυ λέγοντάς της ένα παραμύθι, κάθε βράδυ αλλιώτικο, καινούργιο, φτιαγμένο εκείνη τη στιγμή. Αυτή περίμενε να βραδιάσει και να πάμε για ύπνο. Πριν ξεκινήσουμε το παραμύθι, κάμναμε τα… «δικά μας». Έτσι έλεγε τις ευχαριστίες που στέλναμε σε διάφορα μέρη του σώματός μας και την ολιγόλεπτη χαλάρωση με αναπνοές, που προηγούνταν του παραμυθιού. Από δεκάδες παραμύθια που της είπα, κατάφερα (μέσα στην υπνηλία μου), να καταγράψω μόλις δέκα. Ένα από αυτά είναι και η Ρωρώ το Καγκουρό και το Διψασμένο Δάσος! …ενισχυμένο με στιχουργήματα του Κώστα Κο..

Η στριγγλένια και η τραγουδομηχανή

Η στριγγλένια και η τραγουδομηχανή

 

 

    Ο Τάσος Ιωαννίδης, δημιουργός των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», μας ξαναταξιδεύει στη Λαχανοχαχανοχώρα με το νέο του έργο «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ - Η ΣΤΡΙΓΓΛΕΝΙΑ και η ΤΡΑΓΟΥΔΟΜΗΧΑΝΗ». Μετά από την μεγάλη επιτυχία της πρώτης παράστασης «Λάχανα και Χάχανα - Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα», που παίχτηκε για τρεις συνεχείς χρονιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και δασκάλους μας συνοδεύουν σε μια νέα θεατρική περιπέτεια! Με τη μουσική και σκηνοθετική διεύθυνση του δημιουργού Τάσου Ιωαννίδη, μια ομάδα από ταλαντούχους ηθοποιούς/ τραγουδιστές/χορευτές μοιράζονται μαζί μας μια νέα πρωτότυπη ιστορία, με ευρηματική πλοκή και γά..

Ώρα για πάρτι

Ώρα για πάρτι

 

 

  Ώρα για πάρτι! Τα Λάχανα και Χάχανα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, ζωντανεύουν το παιδικό πάρτι μοιράζοντας χαμόγελα και αγκαλιάζοντας τα παιδιά με μελωδίες και παιχνίδια.   ..