Νέα / Δράσεις

Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενο(α) - 0,00€
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Νέα / Δράσεις

Η Στριγγλένια και η Τραγουδομηχανή

Η Στριγγλένια και η Τραγουδομηχανή

 

 

    Ο Τάσος Ιωαννίδης, δημιουργός των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», μας ξαναταξιδεύει στη Λαχανοχαχανοχώρα με το νέο του έργο «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ - Η ΣΤΡΙΓΓΛΕΝΙΑ και η ΤΡΑΓΟΥΔΟΜΗΧΑΝΗ». Μετά από την μεγάλη επιτυχία της πρώτης παράστασης «Λάχανα και Χάχανα - Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα», που παίχτηκε για τρεις συνεχείς χρονιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και δασκάλους μας συνοδεύουν σε μια νέα θεατρική περιπέτεια! Με τη μουσική και σκηνοθετική διεύθυνση του δημιουργού Τάσου Ιωαννίδη, μια ομάδα από ταλαντούχους ηθοποιούς/ τραγουδιστές/χορευτές μοιράζονται μαζί μας μια νέα πρωτότυπη ιστορία, με ευρηματική πλοκή και γά..

Ώρα για πάρτι

Ώρα για πάρτι

 

 

  Ώρα για πάρτι! Τα Λάχανα και Χάχανα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, ζωντανεύουν το παιδικό πάρτι μοιράζοντας χαμόγελα και αγκαλιάζοντας τα παιδιά με μελωδίες και παιχνίδια.   ..

Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ

Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ

 

 

Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Παραμύθι του Τάσου Ιωαννίδη στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ 21 Δεκεμβρίου 2013 – 5 Ιανουαρίου 2014   Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ είναι το νέο πρωτότυπο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, του δημιουργού των τραγουδιών «Λάχανα και χάχανα» και του ομωνύμου παιδικού μιούζικαλ. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Παραμύθι αλλιώτικο από τ΄ άλλα.   Μια παράσταση που βασίζεται σε ένα παραμύθι που ο ίδιος ο δημιουργός είχε διηγηθεί αυθόρμητα ένα βράδυ στη μικρή του κόρη την Ερμιόνη, όταν αυτή ήταν τεσσάρων ετών.                   ..

ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

 

 

«ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ» Σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Τάσου Ιωαννίδη για μουσικόφιλους από κούνια!   Οι πρώτοι ήχοι που θυμάται κάποιος είναι το νανούρισμα της μητέρας και η γλυκιά μελωδία ενός κουρδιστού παιχνιδιού. Αναμνήσεις που συνοδεύουν έναν άνθρωπο μια ζωή ολόκληρη, συνώνυμα τρυφερότητας και αθωότητας, σύμβολα μίας μουσικής αφετηρίας. Οι πιο… ανήσυχοι γονείς, που ήδη γνωρίζουν ότι έργα κλασικών συνθετών αλλά και «ιερών τεράτων» της rock μουσικής έχουν ενορχηστρωθεί για βρέφη, ας ετοιμάζονται για μία έκπληξη!                            ..