Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενο(α) - 0,00€
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Πολιτική επιστροφών

 

 

 

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Επιστροφή Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε στην ιστοσελίδα 'Λάχανα και Χάχανα' στην εταιρεία Selina Productions A.E.

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα, πρέπει να ειδοποιήσετε την εταιρεία Selina Productions A.E. στο selinaae@otenet.gr εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελία σας. Θα σας σταλεί ένα έντυπο επιστροφής που θα πρέπει να συμπληρώσετε με τις απαραίτητες πληροφορίες που σας ζητούνται και να το επιστρέψετε στο selinaae@otenet.gr.

Στη συνέχεια, η εταιρεία θα σας στείλει email με τον αριθμό έγκρισης επιστροφής. Θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα και το παραστατικό πώλησης (τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής) εντός 7 ημερών της λήψης του αριθμού έγκρισης επιστροφής .

Μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης της επιστροφής και αντίστοιχες οδηγίες για την τελική διευθέτηση του αιτήματος σας.

Προϋποθέσεις Επιστροφής

  • Ελαττωματικό Προϊόν (DOA): Η εταιρεία πραγματοποιεί τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, η εταιρεία πρέπει να ενημερωθεί για την επιστροφή εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος (DOA) και με την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθεί μετά από τον τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Στη περίπτωση επιστροφής των χρημάτων στον πελάτη, αυτό θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας ή επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Υπαναχώρηση: τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω της ιστοσελίδας μας μπορούν και να επιστραφούν λόγω μεταμέλειας (αλλαγή γνώμης, απόφασης), υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:
  • Η εταιρεία θα ενημερωθεί για την πρόθεση επιστροφής εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς με αποστολή του αιτήματος στο selinaae@otenet.gr και συμπλήρωση του εντύπου επιστροφής που θα σταλεί..
  • Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, ή άλλο, τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας.
  • Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. δύο CD στην τιμή του ενός) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

Η εταιρεία Selina Productions A.E. στοχεύει να επεξεργαστεί τις επιστροφές μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή, αλλά η ημερομηνία κατά την οποία τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό του πελάτη θα εξαρτηθεί από τον τρόπο πληρωμής και την εκδότρια τράπεζα.

Η Selina Productions A.E. δεν θα προχωρήσει σε αντικατάσταση ή επιστροφή, εάν τα προϊόντα  έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή επισκευαστεί από οποιονδήποτε τρίτον.

Η Selina Productions A.E.προσπαθεί να επιδείξει όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα του. Εντούτοις, καθώς οι διαδικασίες κατασκευής και οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλλουν, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η οθόνη του χρήστη θα επιδείξει τα χρώματα, και τα σχέδια των προϊόντων με την πλήρη ακρίβεια, και τα προϊόντα που παραδίδονται στον αγοραστή μπορεί να διαφέρουν στην εμφάνιση (μηδαμινές διαφορές).

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Selina Productions A.E., κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι o αγοραστής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις

  • Η Selina Productions A.E. διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα της.

Επιστροφές Δώρων

Προς το παρόν, δεν μπορούμε να δεχτούμε μια επιστροφή προϊόντων από πρόσωπο που την έχει λάβει ως δώρο. Προκειμένου να επιστραφεί το προϊόν, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το πρόσωπο που το αγόρασε για εσάς και ζητήστε του να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής. Οι τυχόν επιστροφές ποσού θα εκδοθούν στην αρχική μορφή πληρωμής. 

Αποστολή Λανθασμένου Προϊόντος

Για προϊόντα τα οποία διαφέρουν από αυτά που παραγγείλατε, η επιστροφή θα γίνεται δωρεάν και θα σας επιστρέψουμε και τα αρχικά έξοδα αποστολής (εφόσον είχαν χρεωθεί).

Επιστροφή Χρημάτων

Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δεν σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, τότε θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων, αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.